Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2014 19:36 - Чие родословно дърво дирят мормоните по света и най–много в България по Коледа?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7430 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 29.09.2019 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В тия светли празнични дни на смирение,на укротявяне на страстите и на блудкав лицемерен християнски рахат,се налага да провеждаме показни акции по изобличение на шпиони и чужди разузнавачи и техните агенти и резидентурата ѝм в България, тяхното излавяне и въдворяване в специални места,наречени ТРАКИЙСКИ СВЕТИЛИЩА за превъзпитаване от Този,Комуто се кланят,и не познавайки Го,търсят до девето коляно родословието Му и преследват любимите Му деца и народ в невежие!

Понеже сме приятелски страни в НАТО със САЩ и нашите служби са партньорски служби,ще ползваме техните специални служби и агенти за да разкрием техните агенти!
За целта ще ни помага и статията 
МОРМОНИТЕ: ГРЪБНАКЪТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ
http://rasper-bg.com/?p=96,

информация от която поместваме по–долу

"В лицето на мормоните специалните служби на САЩ получават готов агентурен материал, за който не изразходват средства. Освен това те са патриоти, готови да умрат за родината си. Мормоните имат агентура в цял свят.Не засягат само Китай и няколко държави в Близкия изток.
Те имат около 50 хиляди мисионери в цял свят.
Църквата на мормоните е тоталитарна организация със строг контрол,строго подчинение,с агентурна работа около всеки член и система на доносничество.  
Всеки мормон трябва да владее методиката да убеждава чрез методите на лингвистичното програмиране, т.е. за оперативна вербовка на хората. Затова в лицето на мормоните специалните служби на САЩ получават готов агентурен материал, за който не изразходват средства. 
Мармоните разполагат с около 30 милиарда долара, които те използват за различни цели – например за развиване на мисионерската им дейност"

В тази кратка справка и характеристика за мормоните информацията е 100% вярна,що касае тяхната шпионско–разузнавателна дейност,но не е казано нищо за тяхната вяра,нищо не е казано защо идол и Бог ѝм е Исус,както и не е казано,че шпионско–разузнавателната ѝм дейност по целия свят,легализирана като мисионерска дейност за привличане на нови души в църквата ѝм,редовите вярващи мормони на ниско и средно ниво вършат абсолютно искрено и непоколебимо убедени,че е чиста и праведна,Боговдъхновена и Богоблагословена за спасението на другите заблудени хора.
Какво става със събираната информация за хората и най–вече за техните родови генеалогични характеристики и параметри,тях въобще не ги интересува,имайки пълното безприкословно подчинение и доверие към духовните си лидери,приемайки за свята истина и чиста монета основната идея и доктрина на учението на религията ѝм,която казва,че когато настъпи Страшният съд,ще се спасят само последователите на тяхната църква и онези,които генеалогично и роднински са свързани с мормоните,и затова изследванията в областта на генеалогията на човечеството е едно от основните научни направления на мормоните вече много десетилетия!!!

БЕЗПРИКОСЛОВНО ПОДЧИНЕНИЕ=
Богиня Диана и Бог Изуш Слав(Змей) Барк 

СВЯТА ИСТИНА=Бог Тати Исус=Бог Отец Исус

ЧИСТА МОНЕТА=Исуш и Диана Мат=Исус и Майка Диана 

ОСНОВНА ИДЕЯ=
Иса и Богиня Диана=Исус и Богиня Диана



Защото уважаваме духовната вяра и сакралия на редовите искрено вярващи мормони и се прекланяме пред тяхната всеотдайност в служенето ѝм към Главата на църквата ѝм–Господ Бог Исус,жадуващи и търсещи в свято невежие като всички християни и по свой специфичен начин Бог Исус,ние първо започваме с рождественската ѝм служба и с Любов се присъединяваме към величествения хор и култовия химн  Joy to the World, защото песента оправя всички недоразумения,противоречия и вражди между различните хора и религии и в крайна сметка ги събира и ще ги събере окончателно в истинския път към Боговете!
Към Българските Богове!

И една добавка:

Когато говорим за Богове,с пълно право можете да замествате този ѝм титул с еквивалентните и още по–висши и сакрални титули Татко и Майка,Тати и Мама, каквито ни са те на всички като сътворенческа Родителска Демиургова двойка и постоянно обгрижващи ни любящи Родители!
Дори те предпочитат когато ги търсим,да ги търсим с най–топлите и сърдечни родителските прозвища и да ползваме същите чувства,и най–вече Любовта,както към родните ни Майка и Баща! 



Joy to the World - David Archuleta and the Mormon Tabernacle Choir    

Хор на храма(скинията) на Мормоните

А защо ХРАМ на английски е TABERNACLE  и на кого името носи,ще ни разкрие веднага декодера на свещения шифър:

TABERNACLE=Диана Бълкария=Диана Българката

Българската жреческа каста на Духовните Водачи и Надзорници на хората,разсели след много перипетии из Европа това Тракийско племе в Америка,като зашифрова свещената ѝм родова тракийска памет в безброй документи,и запечатала ги с неприкосновения печат на Свещения шифър на Българския език,ги имплантира в цялото ѝм битие и заобикалящ свят,и най-много в песните,създавайки така цялата ѝм културна сакралия върху Българската жреческа унифицирана универсална песенна система.


В днешното ни обследване ще полваме информация от постинга ни 

Как Дедите ни цивилизоваха индианците и изградиха духовната и материална култура на маите и цялата индианска цивилизация.Част2
http://bezistena.blog.bg/history/2014/06/27/kak-dedite-ni-civilizovaha-indiancite-i-izgradiha-duhovnata-.1276750


image 
Исус пристига телепортирал се при маите.

С него задължително е и Мария Магдалена,която не е изобразена умишлено на рисунката,защото е извън канона на мормоните,въпреки преданията,съхранвани от индианците,че Исус не е сам,когато идва в Америка.  

Тази картина по древни устни и писмени предания на индианците за посещението на Исус през Втори век от Новата ера при откриването на Светилищната пирамида като директен ретранслатор от Първосвещения светилищен център БЕЗИСТЕНА и пряк трансконтинтален енергиен и телепортационен приемник,които предания са в основата и на доктрината и безусловната вяра и учение на МОРМОНИЗМА за посещението на Бог Исус в Америка,не е в състояние да предаде и нищожна частица от величието на трансепохалният акт и процесите,които ще се случат при явяването на Исус и Мария при Второто Ѝм пришествие!  

МОРМОНИЗЪМ,MORMONISM-една част от познанието и информацията за Българските Богове,прикрито официално като допълнително познание за Исус,но зад официалната фасада и доктринална догматика на което,се крие поредната чудовищна форма на обединената световна антиБългарска инквизиционна институция,впрегната на двата Американски континента за манипулационно тотално цензуриране на наследствената информационна памет на индианците,че индианските култури и цивилизация на двата континента са дело лично на Исус и Мария Магдалена и Техните династични Български потомци,съставящи жреческата и административната институции на Свещената Световна Българска Империя!
Дълбоко и перфидно прикритата истинска същност на МОРМОНИЗМА обаче,се разконспирира веднага от Свещеният шифър,който разпознава в официалното наименование на религиозното течение първосвещените именни зашифровки на Исус и Майка Мария Магдалена,които основателят на религиозното Исусово учение-святият и праведен Божи потомък,Българинът Джоузеф Смит,закодирва в този Ѝм вид по две основни причини:
 
1.
Да предаде в херметична езотерична форма,че неговото учение е съставено върху безспорните познания и съхранена наследствено информация на американските индианци за пребиваването на Българските Богове Исус и Мария Магдалена в Америка през 2 век от Новата ера и присъединяването ѝ от Тях към Свещената Световна Българска Империя,която информация Посветените индиански мъдреци-жреци му доверяват.

МОРМОНИЗЪМ=Мама Мария и Иза-
тайно учение и познание за Българските Богове и Тяхното пребиваване в Америка

Джоузеф Смит твърди:

"Аз искам открито да ви заявя,че винаги и на всички събрания,където съм проповядвал за същността на Божеството,това е било проповед за множеството богове."

 
Разшифрована,тази иннформация ни разкрива за кои Богове е проповядвал Смит:

БОЖЕСТВА=
Бог Исуж и Богиня Диана
МНОЖЕСТВО БОГОВЕ=БОГОВЕ Исуж и Богиня Мат  

2
.Да съхрани и предаде за поколенията на Българския духовен имплант в Америка ясновидските си прорицания и предупреждения,че след неговото убийство,което става факт когато той се кандидатира за президент на САЩ през 1844 година с всички предварителни прогнози за убедителна победа,учението му и създадената от него църква ще бъдат овладяни от инквизицията и тайните служби на САЩ,чиято постоянна свръхсекретна задача №1 от тогава до сега,ще е да служи на изродената династична Исусова върхушка от Дуло,владееща всички финансово-икономически и властови позиции в държавата,като МОРМОНИЗМЪТ ще бъде фалшифициран и превърнат в една от най-перфидните съвременни прикрити форми на преследване и цензура на Българската тайна история и Всемирното Бяло Братство в Америка и по света от инквизицията и заговорниците срещу Българите.
Именно тази информация влага в понятието и името МОРМОНИЗЪМ Посветеният Българин чрез Свещения Български жречески език и шифър:

МОРМОНИЗЪМ=Мама Мария и Иза-Техните жертвени потомци и последователи

ИЗРИЧНО ЗАЯВЯВАМЕ И ПОДЧЕРТАВАМЕ,ЧЕ МИЛИОНИТЕ ИСКРЕНО ВЯРВАЩИ МОРМОНИ-ЧЛЕНОВЕТЕ И ПОСЛЕДОВТЕЛИТЕ НА "ЦЪРКВАТА НА ИСУС ХРИСТОС НА СВЕТИИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ",И ТЕХНИТЕ ДУХОВНИЦИ И СВЕЩЕНИЦИ НА НИСКИТЕ И СРЕДНИТЕ НИВА,ВЪОБЩЕ СИ НЯМАТ И ПРЕДСТАВА ЗА ТИЯ НАСЛЕДЕНИ ПРОЦЕСИ И ОТ ТАЙНИТЕ ТЪМНИ ДЕЛА НА ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ЦЪРКВАТА И НЕВИДИМИЯ ФРОНТ,И СА АБСОЛЮТНО НЕПРИЧАСТНИ И НЕВИННИ В НЕВЕЖИЕТО И ДЪЛБОКАТА СИ ИСКРЕНА ФАНАТИЧНО ПРЕДАНА ВЯРА,В ИСКРЕНОТО ЍМ ПРИМЕРНО СЛУЖЕНИЕ И УСЪРДИЕ И КОПНЕЖ ПО БОГ ИСУС!
ЗА КОЕТО ЩЕ ИМАТ И ГОЛЯМА НАГРАДА!


В разгара на президентската кампания,когато се очертава убедителна победа за Джозеф Смит,в средата на месец юни му е спретнато фалшиво обвинение в престъпление и е хвърлен в затвора.На днешната дата преди 170 години-27 юни 1844 година,от тайните служби е организиран "спонтанен бунт на разгневена" протестантска тълпа от мескирани престъпници,които подпомогнати от охраната нахлуват в затвора и убиват опасния Български Посветен.
С този акт Джоузеф Смит става първият кандидат за президент на Америка,убит по време на предизборната кампания и първият Светец-мъченик на САЩ от новата му съвременна история
 
image 
Свети Джоузеф Смит–красив потомък на Исус и Мария,"одрал ѝм кожата"!

ОДРАЛ ЍМ КОЖАТА=Кан(Жрец) от Дуло на Ежуа и Матара

ДЖОУЗЕФ=Ежуз и Богиня Диана
ДЖОУЗЕФ СМИТ=Син на Ежуз и Богиня Мат Диана-
свят потомък на Исус и Мария
ДЖОУЗЕФ СМИТ=ДЖОУЗЕФ,от рода на Иса и Мат(Мама Диана)
ДЖОУЗЕФ СМИТ–

чистият и свят феноменен,духовен и генетичен потомък на Исус и Мария,наследил и Техните сини очи и аристократична достолепност и красота. 

АРИСТОКРАЦИЯ=Царе от Иса Трака
АРИСТОКРАТ=Царе на Диана от Тракия 


ДЖОУЗЕФ=Богиня Диана и Изуж,

а те веднага ни водят пак в Ямбол,за да ни демонстрират че сакралният херметичен произход на името ДЖОУЗЕФ е от името на Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕН, образувано чрез обратният му прочит и запис:

ДЖОУЗЕФ=
ФЕЗУОЖД=ФЕЗИЖДЕН=БЕЖИЗТЕН=БЕЗИСТЕН

 
В режим на тотална цензура срещу Българите в САЩ,наложена от службите на тъмните сили още от началото на 19 век,Посветеният Българин предаде за нас секретната информация,че цялата му мисия и дейност е била под егидата и ръководството на Българските Богове,които той е закодирал в двата основни култови сакрални атрибута на неговата духовна дейност–ЗЛАТНИТЕ ПЛОЧКИ със свещения текст,дадени му от небесен пратеник с много познатото име МОРОНИ,и вълшебните камъни УРИМ и ТУМИМ,с чиято помощ той разчел и превел на английски текста от златните плочки.
Вече ви стана ясно,че след като първоначалният ни съекипник по темата Отгоре- Фернандел,се запиля по стадионите на Бразилия с неспортсменската нагласа да се вре в земните работи и помага на Франция нерегламентирано,в екипа ни се включи действащият на Американска територия Светец Джоузеф Смит,който сега разкрива вложените засекретени послания в толкова упорито търсените от службите свещени атрибути-информационни носители:

МОРОНИ=Мария-
Богородица,Мария Магдалена,явила се на генетичният си чист потомък и лчно го посветила и активирала за мисията му.

ЗЛАТНИ ПЛОЧКИ=ЗЛАТНИ ПЛОТШКИ=Ел(Змей) Изуш Дуло и Бокиня Диана-инормация за пребиваването на Исус и Мария в Америка и Тяхната дейност по установяването на Свещената Българска империя на континента

ЗЛАТНИ ПЛОЧКИ=
Дуло на Ел Изуш и Бокиня Диана
информация за Българската жреческа династична свита Дуло на Исус и Мария,извършила актовете и процесите на покръстването и цивилизоването на маите и всички индиански племена в Америка и тяхното присединяване към Свещената Българска империя!
Може би най-желаните и търсени сакрални атрибути на света след Ковчега на завета-вълшебните камъни УРИМ И ТУМИМ,които са също толкова мистични,тайнствено непознати и многофункционално могъщи,са употребени от Посветеният Българин в неговата езотерична дейност,за да засвидетелства пред Посветените,че в цялата си дейност той е под егидата и ръководството на Богиня Мария Магдалена,която е Древно-Българският метафоричен езотеричен и конспиративен херметичен прототип на тия трансепохални първосвещени сакралии,които сега разсекретяваме с Джоузеф:

УРИМ И ТУМИМ=Мама Диана Мария-
четено отзад напред

Друг път ще обследваме обстойно същността и скритата история на МОРМОНИЗМА, сега ще добавим само,
че след убийството на Джоузеф Смит най-преследваното религиозно движение в САЩ дотогава изведнъж започва учудващо бързо да се замогва и сега е най-богатата религиозна общност и организация в САЩ и целия свят!


Как стават тия неща така?!
Били добри бизнесмени и събирали стриктно десятък от членовете на църквата!
Айде бе!
В този свят на управление на изродените Исусови династи от Дуло,не могат чистите и праведните да забогатеят,освен ако не ѝм е чиста работата и не служат на Богът на Любовта,братството и справедливостта и мира,а на обратния фронт при нечистивите управници!

Че Българският Християнски православен народ е най-преследван и репресиран заради вярата си в Христос перманеннтно през вековете и особено през последните 25 години-би трябвало по аналогия с мормоните,ние да сме най-богатите в света,а Българите са най-бедният народ в Европа!

Само че на нас не ни пука,защото в Божият свят се мери с друг аршин!
Най-преследваният и репресиран народ-Българският,е най-бедният финансово и материално и репресиран народ,но за сметка на това е НАЙ-БОГАТИЯТ ДУХОВНО И БОЖЕСТВЕНО НАСЛЕДСТВЕН И ФЕНОМЕНЕН,което е най-важното в Божият свят и когато скоро палачинката се обърне и последните станат първи!Тия прорицания се препотвърждават и легализират от разшифроването ѝм със свещеният код:

МЕРИ СЕ С ДРУГ АРШИН от=Мария и Исус Драг Шар=от Мария и Цар Исус Трака
НАЙ-ВАЖНИТЕ СА=Исуж и Богиня Диана
НАЙ-ВАЖНИТЕ СА ВИНАГИ=Бог Исуж и Богиня Диана
НАЙ-ВАЖНИТЕ СА=БЕЖИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА=Богиня Диана и Исус
ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБЪРНА=Исуш Бълкарина и Бокиня Диана


ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ=
Братята от Бог Отес Исуш Дуло и Богиня Диана
ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО

   


И понеже тия дни сме във време на смирение,покаяние и опрощение на различни катарзисни нива,този процес изисква да си кажем истината в очите,досега криена и премълчавана,което ще направим отново с помощта на колегите ни изследователи и разведки от издателство РАСПЕР и извадки от анализа ѝм от 29 януари 2012 година 

МОРМОНИТЕ: ГРЪБНАКЪТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ


В политическия живот на САЩ назряват промени. Кандидат от републиканската партия за президентските избори в Южна Каролина е мултимилионерът и бивш губернатор на Масачузетс Мит Ромни. Той е републиканец, но и член на Църквата на Исус Христос на Светците от Последните дни.

МИТ РОМНИ=Мат Марияразсекретеното лично досие на висшия мормон указва принадлежността му към Българския Божи династичен елит и главната роля,която му е възложена в глобалните световни процеси

МАСАЧУЗЕТС=Син на Исуш Змея и Диана
свръхсекретно непонятно досега индианско име,което е документ на Първожреца Император на Свещената Българска империя–синът на Исус и Мария Магдалена–Павел,с всичките му титулни превъплащявания,присъединил индианците и американския континент в началото на втори век от Новата ера към Империята

В САЩ никога не е имало президент мормон. Но и Барак Обама е първият чернокож президент в страната, което демонстрира, че САЩ са преодолели расовите предразсъдъци. Мормон президент означава човек с определена идеология, който се числи към твърдата йерархична структура. Известно време Ромни е бил мормонски “епископ”…
Ромни е не само успешен предприемач и губернатор на един от щатите, но и организатор на Олимпийските игри в Солт Лейк Сити.
Според познавачи мормоните са сериозна социална група в американското общество, а дори и в световната политика и в големия световен бизнес. Те са една от най-младите религии, родена в началото на 19 век. През 1820 г. Джзеф Смит имал видение, в което се материализирали Бог-отец и Бог-син; те открили за Смит същността на истинското християнство. През 1823 г. Смит имал второ видение – явил му се ангелът Мормоний и му казал, че под един хълм са скрити златни листи, изписани с йероглифи, написани на древноегипетски език. В тези писмена се съдържала истината за най-древната история на доколумбова Америка. В канона на мормонската църква влизат четири свещени текста: Библията (Старият и Новият завет), Книгата на Мормон, Учението и заветите и Скъпоценният бисер. Смит открил и разшифровал тези златни скрижали. Смит използвал един “магически” камък, който сложил в шапката си, и след като я наложил на главата си, камъкът започнал да диктува текстовете на неговите книги. През 1829 г. Смит написал Книгата на Мормоните и отпечатал пет хиляди броя тираж. В същата година в щата Ню Йорк била основана Църквата на мормоните от шестима души.


В цитата по–горе от постинга ни "Как Дедите ни цивилизоваха индианците и изградиха духовната и материална култура на маите и цялата индианска цивилизация.Част2" сме разсекретили какво представляват вълшебните камъни УРИМ и ТУМИМ,с чиято помощ Смит разчел и превел на английски текста от златните плочки,но ще ви го кажем още веднъж:

Може би най-желаните и търсени сакрални атрибути на света след Ковчега на завета-вълшебните камъни УРИМ И ТУМИМ,които са също толкова мистични,тайнствено непознати и многофункционално могъщи,са употребени от Посветеният Българин в неговата езотерична дейност,за да засвидетелства пред Посветените,че в цялата си дейност той е под егидата и ръководството на Богиня Мария Магдалена,която е Древно-Българският метафоричен езотеричен и конспиративен херметичен прототип на тия трансепохални първосвещени сакралии,които сега разсекретяваме с Джоузеф:

УРИМ И ТУМИМ=Мама Диана Мария-четено отзад напред


ВЪЛШЕБНИ КАМЪНИ УРИМ И ТУМИМ=

Бог Ешуа Ел(Змей) Мак и Богиня Диана,Мама Мария=
Бог Исус Змей Мага и Богиня Диана Мама Мария
 


Всъщност религията на мормоните е система от мистерии, тайни знания за колумбовото минало на Америка, които се откриват само за онези, които вярват в това учение. Мормоните смятат, че когато настъпи Страшният съд, ще се спасят само последователите на тяхната църква и онези, които генеалогично и роднински са свързани с мормоните. Затова изследванията в областта на генеалогията на човечеството е едно от основните научни направления на мормоните вече много десетилетия.

Ей тука е заровено кучето,както се казва в такива случаи–това е официалната версия и доктрина на мормоните,с която се легализира ровенето на генеалогията на милиони човеци по света и с която се мотивират,вдъхновяват и надъхват редовите наивни и непосветени мормони да обикалят света,и най–много България,и най–много централните тракийски градове Пловдив,Стара Загора,Ямбол,Бургас,и се будалкат Българите,че видите ли,мормоните търсили корените си!

ЗАРОВЕНО Е КУЧЕТО=
Зар Бок Ешуа и Диана=Царя Исус и Богиня Диана–
истинската скрита идея,умисъл и цел на нещо

Прилежните млади момчета с черни панталони и бели ризи и похвален религиозен плам наистина мислят,че търсят корените си,обаче шефовете ѝм хич и не ги интересува тая работа,дето я разправят като официална доктрина на религията ѝм,ами ги интересува собственото ѝм генеалогия по изродените династични разклонения на Исус и Мария Магдалена,и най–вече генеалогията на златната Първосещена свята верига от чистите Български потомци на Исус и Мария,които се именуват херметически Всемирно Бяло Братство и Сестринство,и от които е еманацията и апотеозът на Божия трансепохален проект СПЕСИТЕЛЯТ НА СВЕТА! 
Интересува ги кой е,къде е и кога ще дойде,за да му попречат или го забавят да дойде и си вземе отново Империята и Света и ѝм потърси сметка за натвореното!
Той наистина ще ѝм потърси сметка–за да ги извади от гибелта и смъртта и ги спаси и тях!
Щото са негови родственици–генетични потомци на Исус и Мария и носят тяхната свещена кръв и феноменни гени,които не трябва да се затриват–толкова многовековен експериментален опит и  практическа житейска мъдрост са натрупани в тях с огромен нереализиран феноменен потенциал–а след съответните катарзисни процедури да се преосвети Божията ѝм кръв със Святият Дух и познанието и Любовта на Българските Богове и се активират и реализират феноменните ѝм заложби във вярната посока,за благото на тях самите и всички човеци!


В своите книги мормоните разказват много своеобразна история на Америка. Те смятат, че след Възкресението Исус Христос посещавал Америка. Когато се върне на земята, отново ще се яви в Америка и Светата Земя ще бъдат днешните Щати.

Мормоните постоянно търсят Светата Земя.
Традиционно тя се свързва с Мъртво море в днешния Израел (Палестина).

Основният последовател на Смит Бригам Янг

(БРИГАМ ЯНГ=Барг Маг–Българина Маг,предал тайната на Смит на службите на инквизицията след изтезания и положил така основите на лъже–християнството на моромоните и тоталитарната религиозна организация–духовен шпионаж и разузнаване) 
през 1846-47 г. организирал т.нар. Жертвено шествие до Голямото Солено езеро в САЩ.
По съдържание на соли това езеро действително много прилича на Мъртво море и площта му е шест хиляди квадратни метра. Когато шествието завършило и мормоните изминали почти 1700 км, на брега на една река, която се вливала в Голямото Солено езеро, те основали град Солт Лейк Сити и го нарекли Новият Йерусалим. Това е една от основните точки в мормонското вероучение. 

Към тази точка  ние ще турим една запетая,за да ѝм покажем на мормоните къде е и коя е истинската Света Земя,която момчетата–мормончета въобще и не подозират къде се намира,за разлика от шефовете ѝм,на които ѝм е ясна историята и играта!

СВЕТАТА ЗЕМЯ=Исус и Богиня Диана Мат
трябва да е в България,щом само на Български се открива епохалната тайна!И е!

СВЕТА ЗЕМЯ=ЗЕМЯ на Иса и Богиня Диана

НАМИРА СЕ=Мария и Иса–и те се намират в България

РАЯТ СЕ НАМИРА В БЪЛГАРИЯ=РАЯТ е в България на Иса и Мария 


Сред мормоните няма евреи,но те имат топли връзки с Израел.Централната банка на мормоните се нарича “Първа национална банка на Сион”,или просто банка Сион.


Декодиращата програма на шифъра веднага сменява табелата на банката и ние я одържавяваме под името и егидата на Исус,който ще направи показната операция по премахване на парите и банковата институция и финансовата система в света именно с нея!

СИОН=Иса
да знаят и евреи,и християни,за какво се бият и какво търсят–за Българския Бог Исус

БАНКА СИОН=Бок Иса=Бог Исус
БАНКА СИОН=
БАНКА на Иса–той дал,той и ще си я вземе!


Отношенията на мормоните с Израел постоянно се развиват,интернет-сайтове свързват Мит Ромни с разузнаването на Израел.Мормоните винаги,особено през последното десетилетие,са били спонсори и функционери на републиканската партия. Това са Брент Скоукрафт, роден през 1925 г. Той е генерал-лейтенант от ВВС на САЩ, бил е помощник-президент на Ричард Никсън, съветник по националната сигурност на президентите Джералд Форд и Джордж Буш-старши, председател на Съвета за външно разузнаване под ръководството на Джордж Буш-младши през 2001-2005 г. Скоукрафт участвал в разработването на стратегията за национална сигу
рност на САЩ за Барак Обама. Подобно на Ромни Скоукрафт е роден в щата Юта.


Гледайте сега какви хубавци–юнаци и Българчета момчета,че все от пустата му Българска Божия династия Дуло,са се наредили по върховете на експерименталната база с Божиите инициали САЩ:

САЩ=САШТ=
Исуш и Диана

Мит Ромни вече изплю камъчето и се разконспирира като каещ се(или ще се разкае!) потомък на Мат Мария,българин с все още малко Б,я да видим тескеретата и визитките на другите наши юнаци,срамуващи се да си кажат направо,че са Българи,та се чудят как да се върнат по бащините ѝм земи по заобиколни пътища и по тъмни доби, натоварени по самолетоносачи,авиони и какви ли не космически техники и програми на НАСА и НАТО,съставяни от тях все с тая скрита цел №1 за всички времена!

ТЕСКЕРЕ=Иса Трака
ВИЗИТКА=Бокиня Диана и Иза

СКРИТА ЦЕЛ НОМЕР ЕДНО=
Исус Трака и Мария Дуло–родоначалниците на Дуло
СКРИТА ЦЕЛ НОМЕР ЕДНО=Тракия на Исус и Мария Дуло
СКРИТА ЦЕЛ НОМЕР ЕДНО на всички=на всички Дуло от Исус Трака и Диана

на всички управници и династи на всички народи и държави,които са от Българския Божи род Дуло,малко или доста поизхабени и замърсени,ама ще оправяме и тях и вкараме в правия път към боговете и спасението!Сто процента гаранция!

СТО ПРОЦЕНТА ГАРАНЦИЯ от=
от Цар Исус Трага и Богиня Диана 

Същата категорична гаранция дава и синът ѝм–Спасителят:

СТО ПРОЦЕНТА ГАРАНЦИЯ=
Сина на Цар Иса Трака и Богиня Диана

Брат"чеди,Баща ни Исус навремето като ОРФЕУС баш за днешно време и за вас каза с остър тон и родителска загриженост,че

В СЪРЦЕТО–КРЕПОСТ
С МЕЧ И СИЛА СЕ НЕ ВЛИЗА!
ТАМ САМО ПЕСЕНТА
С ЛЮБОВ ПРОНИКВА!–


което ви демонстрираме и ние постоянно и сега!

Преди двайсетина години дъщерята и светицата на Исус и Мария–Ванга,за вас каза същото предупреждение,че сте се качили по самолетите и ракетите и фъркате връз България,като се мислите за голямата работа,ама ви предупреди,че тъй не стават тия работи и "ке патите!" от туй!
Разбира се,че бащината превенция се отнася и за Владимир,и за турко=трака Ердоган, и за всички други,навили ръкавите и наточили зъби и ножове за пир върху ни!
Вижте пак как всичко дига с радост бяло–зелено–червено (бяло) знаме и минава на наша страна:

НАСА=Иса=Исус

НАТО=
Диана
да знаят всички от тия служби,че са в подчинение и в служба на Българските Богове и респективно на Българите!Такова масово предаване и преминаване на армиите и народите на другата страна не се е случвало от времето на установяването на Свещената Българска империя за периода от края на 1 век сл.Хр до края на 5 век!


Представяме Българските юнаци с накривени калпаци,настанени по върховете на неуспешния прект(умишлено такъв) САЩ:

БРЕНТ СКОУКРАФТ=Брат от Бок Иса Трака

РИЧАРД НИКСЪН=Чар Иса Дракона=Цар Исус Дракона=Цар Исус Трака 

ДЖЕРАЛД ФОРД=Брат от Друида Ежуа Ел=
потомък на Исус Змея от Дардания

ДЖОРДЖ БУШ=ДЖОРДЖ от Бог Ешуа–
където ДЖОРДЖ=Ежуж Друида=Друид на Исус


Няма да забравим и за тъмнокожия Българо–ирландския династичен благородник,с чието родословие сме ви запознавали в предните ни постинги,който ще поставим с братовчед му Владко да водят хорото на побратимяването около Безистена,вместо да се плашат със санкции и студена война,дрънкат оръжия и не дай,Боже,се замерят с бомби!

БАРАК ОБАМА=Барк Богиня Ма=Българката Богиня Майка
БАРАК ОБАМА=Кан(Жрец) от Бог и Богиня Мария

династичен потомък на Исус и Мария

САНКЦИИ=САНКТСИИ=Кан(Жрец,потомък) на Исус и Диана
СТУДЕНА ВОЙНА=Дети на Бог Иса
СТУДЕНА ВОЙНА=Деса на Богиня Диана=Деца на Богиня Диана
ДРЪНКА ОРЪЖИЕ=Жар от Тракия=Царете от Тракия,

глави сега на всички племена и държави




Всеки мормон преминава няколко стадия на живот. От 12-годишна възраст мормоните ходят на църква и наизустяват каноничните книги. След това всеки е длъжен две години да работи като мисионер. Мисионерите работят в различни страни, затова трябва да знаят няколко чужди езика. Религията им забранява употребата на алкохол, цигари, наркотици и дори кафе, всеки мормон трябва да води порядъчен начин на живот, да изглежда добре и да спортува. Но още в началото на създаването на Църквата на Исус Христос на Светците от Последните дни е свързана с полигамия. Основателят на църквата Джозеф Смит бил арестуван за многоженство, той имал 80 жени. Мормоните вземали за жени момичета на възраст 13-15 години, така постъпвал и Смит.


Абсолютна лъжа и активно мероприятие на тайните служби за очерняне и инкриминиране на Светеца Смит пред последователите му и пуританското обществено мнение! 

Брус Карлсън е виден мормон,генерал от ВВС, който при Обама оглавява Националната разузнавателна служба; миналата година беше назначен за шеф на космическото разузнаване на САЩ.Карлсън е един от йерархите в мормонската църква.

Вече не се изненадваме защо висш посветен от мормоните е шеф на Националната разузнавателна служба,още повече и разсекретеното му лично досие го издаде,че е от същата Българска порода на извратените Исусови династи,ангажирани с издирването и разправата с праведните Български потомци на Исус–техни родственици!!

БРУС КАРЛСЪН=Исус Бълкарина
БРУС КАРЛСЪН=
син на Иса Бълкарина

Затова и след ръководната длъжност в ЦРУ той бе назначен за шеф на космическото разузнаване на САЩ и под чието ръководство военнокосмическото разузнаване увеличи бюджета си от 5 на 10 милиарда долара и успешно изстреля само през 2011 година шест шпионски сателита–най-добър показател от последния четвърт век, посочват агенциите,без да посочват,че сателитите са позиционирани над България основно за тотален шпионаж на светилищната енергийна система и за координиране кемтрейсловата оран на небето над България–част от тоталния геноциден план срещу Българите!
Другата му основна дейност бе да прикрива с всички средства стягащите обръча около Земята ЗЕМНИИЗВЪН,за които говорихме в по–предния ни пост.

През април 2012 година директорът на Националното разузнаване на САЩ Джеймс Клапър назначи за шеф на военнокосмическото разузнаване,ръководено до момента от подалият оставка генерал Брус Карлсън,досегашната негова заместничка БЕТИ САП.
Захерметизираните имена на шефовете на ЦРУ по неотменимата кръстническа Божия наредба веднага изкарват на показ Българският ѝм династичен феноменен интелектуален произход,без който не биха и помирисали тия служби! 

ИЗКАРВАТ НА ПОКАЗ=
Богиня Диана и Изуз Барка=
Богиня Диана и Исус Българина


НЕ МОЖЕ ДА ПОМИРИШЕ=Ежуш и Богиня Мад Мария

ДЖЕЙМС КЛАПЪР=
Исуж Бълкарина и Мад=Исус Българина и Майка Диана

Вижте сега пък таз Българска мома (не е мома,ама тъй му е думата),–БЕТИ САП, какъв кръщелен печат са ѝ ударили,та да си личи отдалече,че е наша мома!

БЕТИ САП=Богиня Диана и Иса Бог=Богиня Диана и Бог Иса

ДА СИ ЛИЧИ,че е от=ДА СИ ЛИТШИ че е от=от Дуло на Исуш и Диана

НАША МОМА=
Ешуа и МаМа=Ешуа и Мария Магдалена

Джон Дарвин също е виден мормон,след 11 септември 2001 г.Джордж Буш-младши го назначава за шеф на информационната служба на ФБР–разбира се,че защото е от същото династично змейско родословие и работата му е да издирва читавите от него!


ДЖОН ДАРВИН=
Брат от Диана и Ежуа
–с което обясняваме и откъде идва най–популярното мъжко име на англоговорящите траки!




Днес мормоните използват най-новите информационни технологии,за да изградят световно генеалогично дърво.Те са създали световна електронна база данни на всички живи и починали на планетата мормони.Там са описани роднинските връзки на човека,както с живите,така и с починалите.В последните години тази световна база ръководил Джон Дарвин,и оттам е назначен на служба във ФБР. 

Световното генеалогично дърво на мормоните е прах в очите на невежите,зад което се крие издирване на генеалогията на Исус и Мария Магдалена

ПРАХ В ОЧИТЕ НА=НА Бархи на Богиня Диана и Ешуа

На базата данни на мормоните се крепи цялото ФБР. Когато Дарвин постъпва на работа в службата, базата наброява 900 милиона. Това е огромна база данни, която днес е на разположение на специалните служби на САЩ!


Едвард Хувър,когато създава ФБР,изгражда ядрото на службата от мормони. Ядро от мормони има и в ЦРУ.Причината е, че в организацията на мормоните никога не е имало предатели – това са хора на вярата и идеите.Мормоните са фанатично предани,където и да живеят по света,винаги отстояват интересите на САЩ.(които ѝм са вменени като интереси на вярата).Всеки мормон трябвало да владее методиката да убеждава чрез методите на лингвистичното програмиране,
т.е. за оперативна вербовка на хората. Затова в лицето на мормоните специалните служби на САЩ получават готов агентурен материал, за който не изразходват средства. Освен това те са патриоти, готови да умрат за родината си. Мормоните имат агентура в цял свят. Не засегнат само Китай и няколко държави в Близкия изток.

ЕДВАРД ХУВЪР=Друид от Бога Бърх=Друид от рода на Българските Богове
ЕДВАРД ХУВЪР=Брат от Диана Бърх=Брат,потомък от Диана Българката 



Всички тия факти доказват безапелационно,че след светеца и мъченик Джоузеф Смит,цялата псевдо–Исусова религиозна тоталитарна институция и Църква на мормоните се развива като една перфидна духовна шпионско–разузнавателна служба и система, разпостряла метестазите си по целия свят в издирване на Първосвещената Исусово–Мариина златна династична верига,от която е и Спасителят,който идва и за тяхното спасение 

МЕТАСТАЗИ=Исуз и Мат Диана
МЕТАСТАЗИ за търсене на=за търсене на Сина на Иза и Мат Диана–Спасителят!


Според най-общите изчисления мормоните разполагат с около 30 милиарда долара, които те използват за различни цели – например за развиване на мисионерската им дейност. Много известни световни корпорации, финансово-промишлени групи на практика се контролират от мормоните.
Всички мормони дават една десета от доходите си на църквата. В мормонската църква има служба за сигурност, която контролира десятъкът да постъпва редовно.
Мормонски структури в света са: най-голямата верига хотели в света Marriott International, американската финансова компания American Express, най-голямата авиокомпания в Европа Deutsche Lufthansa AG, одиторската компания Pricewaterhouse Coopers.
Изпълнителен директор на основната банка в Швейцария за Европа, Близкия изток и Африка е мормонът Ерик Варвел. В много централни банки на Уолстрийт ядрото мениджъри са мормони.
Може да се каже,че мормоните са ядро в елита на САЩ.Те никога не са действали автономно,винаги са били включени в сложните структури на тайните общества.
Мормоните са били и са гръбнакът на американските специални служби и военни структури,министерството на отбраната в САЩ,те имат много здрави връзки с клана Ротшилд.        

МАЙЕР РОТШИЛД=Мария и Ешуа Ел Друид=Мария и Исус Змея от Дардания

В голяма степен мормоните определят политическата власт, външната и вътрешната политика на САЩ.


Става ли ви ясно,защо България е в НАТО и какво дири НАТО в България!
Само че ние с една лека хватка трансформираме НАТО–то и го правим да служи на нас!

НАТО=ТОНА=ДОНА=Диана 

Ако Мит Ромни стане президент на САЩ,това означава,че страната ще бъде управлявана от църквата на мормоните,тоталитарна организация със строг контрол, строго подчинение,с агентурна работа около всеки член и перфидна система на  доносничество,вменено като задължителна добродетел.
Ромни е привърженик на твърдите мерки срещу Иран, на практика поддържа военната операция, за това той говори открито и изразява интересите на най-радикалните групи във военно-политическия елит на Израел, т.е. ако Ромни дойде на власт, войната с Иран е неизбежна.


Представяте ли си абсурда и фалша на тази църква,която се прикрива зад лика и името на Бог Исус,който проповядва само за Любов,Братство,Ненасилие и Мир между хората и народите,и нейното съвременно представително лице да е най–отявленият военолюбец,готов да хвърли света в унищожение!

Мормоните трудно могат да бъдат преубедени. Всеки от тях е мисионер и изпълнява заветите на своите книги и заветите на пророците; те са истински фанатици. Мормоните не сменят решенията си, защото ги вземат колективно. Те не се подчиняват на официалните структури и действат според логиката на своя живот и логиката на своята църква.
Те имат около 50 хиляди мисионери в цял свят.

Християните в САЩ смятат мормоните за тоталитарна секта, за такава ги смятат и католиците, и православните,и много протестанти в страната. Християнска Америка едва ли ще подкрепи Ромни.
Според своя здравен кодекс “Думата на мъдростта” мормоните проповядват умереност в храненето, особено в употребата на месо, наблягат на плодовете и зеленчуците, отказват се от хазартните игри, те са противниците на хомосексуализма, извънбрачния хетеросексуален секс и абортите, на еднополовите бракове.
Най-много мормони има в Конгреса на щата Юта. Мормони има и в щатите Масачузетс, Мичиган, Айдахо, Невада, Аризона, Колорадо, Калифорния, Вашингтон и Орегон.


ДУМАТА НА МЪДРОСТТА=ДУМАТА НА Тати Иса и Мадара
ДУМАТА на Отец Исус и Майка Мария Магдалена

******************************************************************************************************
И защото говорим за земята и индианските народи,цивилизовани от Българският Първожрец и Император,и син на Исус и Мария Магдалена–Павел,чийто рожден ден празнуваме сега като рожден ден на Исус,а след това лоши хора,водени отново от Българи от Божията династия разрушиха в името на Исус уж,от които лоши хора има и много от моромоните,ще кажем още няколко неща за тази древна Българска имперска провинция.

Предания за загадъчен светлокос и дългобрад мъдрец със свитата му са широко разпостранени в Америка за времето на доколониалната епоха.
В Централна и Южна Америка е известен като ПОКРИТ С ПЕРА ЗМЕЙ при маите и ацтеките и като МОРСКА ПЯНА или КОН-ТИКИ ВИРАКОЧА при инките.
На север от Рио-Гранде е наричан ЧОВЕКЪТ НА ИЗТОЧНАТА ЗВЕЗДА(когото племената на Атлантическото крайбрежие на САЩ и Канада считат за Син на Великия Дух-Създател),МИРОТВОРЕЦ,БЛЕДОЛИЦЕВ,УТРИННА ЗВЕЗДА.
Индианците разказват за идването му по море от изток,за създаването на жреческо потомствено съсловие от него сред аборигените.Обучените и посветени от Учителят-Мъдрец свещеници изцелявали болни,вършели феноменни чудеса и въвели и подържали справедливи закони сред индианските племена.
 

https://www.youtube.com/watch?v=F9-2vPFtL_c
The Testaments: One Fold One Shepherd of Jesus Christ in America FULL VERSION (2000)

Исус в Америка – игрален филм, създаден от мормоните

Авторите на филма съзнателно са пропуснали да покажат Мария Магдалена,която винаги е до Исус.

Във филма,пресъздаващ едно от поредните посещения на Исус в Америка,е показано строителството на пирамидата на Исус и Мария,зашифровани като ПЕРНАТИЯ ЗМЕЙ и всички други Техни кодирани титулни комбинации
Строителството на пирамидата се извършва от Исусова Българска жреческа феноменна инженерно-строителна фирма(жреческа свита),ръководена от Първородният му син и Първожрец и Император на Свещената Българска империя–.
Павел–Цар Авитохол–Свети Петър,чието Рождество ще честваме в полунощ на Бъдни вечер след малко,и чието раждане празнува целият свят от векове в радостно безпаметно умиление и невежество,и за което раждане пеят химни и песнославят във всички Коледни Рождественски песни хората,и на първо место в химна Joy to the World ,включително и прекрасните тържествени хористи от големия хор на Храма на Мормоните!

От 59:37 до 59:59 мин.е предаден достоверно в общи линии процес на телепортация на Исус,и по-точно крайната фаза на телепортацията–пристигането на фотонния енергиен сноп с дематериализиран заряд и процесът на неговата материализация на приемното енергийно светилищно съоръжение-пирамидата на ПЕРНАТИЯ ЗМЕЙ.

Разсекретяването на посочените по-горе прозвища на митологичния персонаж-цивилизатор на индианците,първо ни съобщава,че той е метафорично закодиран в змейския животински календарен символ на Исусовата династия Дуло,и второ-отново ни разкрива и синкретизираните и захерметизирани в прозвищата му Български Богове и техните потомци и на първо место на сина ѝм Павел.

ПОКРИТ С ПЕРА ЗМЕЙ=
Бог Исуз Трака и Богиня Мария=
Бог Исус и Богиня Мария от Тракия


МОРСКА ПЯНА=Бок Иса и Мария

КОН-ТИКИ ВИРАКОЧА =
Кан(Жрец,потомък) на Ешуа Трака и Богиня Диана

РИО ГРАНДЕ=Рая Тракия
РИО ГРАНДЕ=Райска Градина
РИО ГРАНДЕ=Драгона от Рая-Исус Змея от Рая,който е Тракия

ЗВЕЗДА ОТ ИЗТОК=
Изуз и Богиня Диана от ИЗТОК–
дошлите от Изток(от Европа,и по-точно от Тракия) Исус и Мария

МИРОТВОРЕЦ=Мария Диана и Вер(Змей) Иса
МИРОТОВОРЕЦ=Брат от Иса и Мария–Павел
БЛЕДОЛИЦЕВ=БЛЕДОЛИТСЕВ=Бог Иса Ел(Змей) Дуло и Богиня Диана
УТРИННА ЗВЕЗДА=
Богиня Диана и Изуз от Раят

Описанието на пришълецът като светлокос и дългобрад мъдрец е поредната описателна кодирана синкретична информация за сина на Исус и Мария,която разкодирваме: 

СВЕТЛОКОС МЪДРЕЦ=Сина на Исус Балка и Диана МадараПавел
ДЪЛГОБРАД МЪДРЕЦ=
Друид на Иса Бълга и Мадара–
потомък на Исус и Мария,Павел


Когато пеят Божият химн,хората се опрощават–това правим и ние сега–първо ви просвещаваме,както и мормоните,и след това ги опрощаваме!
Защото другаде като изловят шпионите ги бесят и разстрелват–тука в България ние ги превъзпитаваме,преосвещаваме,спасяваме и амнистираме с песен и Любов!
Пълна амнистия!

АМНИСТИЯ=Иса и Мат

Когато се възкачи на трона Император,той амнистира всички,които са от неговата партия и рода и лежали по затворите 
Когато се възцари над цялата Земя,Божият син–Спасителят,опрощава и амнистира 
преследвалите го когато е бил в немилост и изгнание,камо ли кръвните си роднини като например мормоните,за които говорихме в нашето обследване в компанията на Свети Павел и неговият пра-пра-пра-правнук Свети Джоузеф Смит!
 
 
Затова е и този наш Рождественски подарък за мормоните,разкриваш,че Свещената Новозаветна генеалогия и род на Исус и Мария,от които са и те,започва на днешната дата след няколко часа малко преди полунощ през 33 година от Свещения град,от който изращме поздрава си–Ямбол,с раждането на Божият син–близнакът Павел,а малка след полунощ и на другия близнак Петър!
Затова всички Българи сме се наричали БЕЛАЗКИ–от БЛИЗНАКА Павел!

БЛИЗНАК=Балка Иза=Иза Балк=Исус Българина=Българи на Исус
БЛИЗНАК=БИЛАЗК=БЕЛАЗК=ПЕЛАСГ
ПЕЛАСГ=БЛИЗНАК–Българите на Исус

Затова пускаме отново химна Joy to the World ,за да провъзгласим,че на този ден през 33 година се роди Синът на Исус и Мария Магдалена–Павел,за да се роди от неговия род Спасителят на Света,Божият син,Човешкият Син,който идва да спаси всички! 

 

Joy to the World - Mormon Tabernacle Choir

Честито Рождество,Българи,Потомци и народ на Исус и Мария Магдалена чрез техния Син Павел,чието рождение празнуваме днес!

Слава во вишних!
Спасител се роди!


С Любов от екипът на БЕЗИСТЕНА и цялото Небесно Светейшество и Отец ни Исус и Майка Мария Магдалена!
 



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
24.12.2014 19:38
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. mt46 - Поздрави!...
24.12.2014 22:55
Благословени коледни празници!...
цитирай
3. bezistena - Честито Рождество, Приятелю! ...
25.12.2014 00:06
Честито Рождество,Приятелю!
Бъди благословен!
Исус и Мария те обичат!
С Любов от bezistena!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7718906
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44341
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!